concurs - 2003

Es sol·licita reformar el carrer Arc del Teatre, que és considerat un accés decrèpit al Raval.
El misteri del carrer radica en el contrast lumínic que existeix entre ell i la Rambla, des de fora no s’aprecia el que hi ha darrera, i el vianant no gossa entrar al Raval.

Es proposa revestir les parets amb un material continu que acompanyi el vianant durant tot el recorregut i per dotar l’espai de lluminositat. D’aquesta manera es baixa l’alçada perceptible i es produeix un circuit dinàmic.

Uns plafons d’alabastre donarien claror al carrer pel reflex de la llum diürna i a la nit, la retroiluminació de l’alabastre els convertiria en una lluerna contínua. Els accessos als edificis estarien conformats per portes amb el mateix acabat però sense il·luminació darrera. 
actuació al carrer de l'arc del teatre - racons públics
espai públic i urbanisme
mmaa joanmileliremònicamartínezarquitectes
Back
Next