concurs - 2006
renderització_biel juvé

La Caixa d’Arquitectes convoca un concurs per la seva segona seu a Barcelona en un local al carrer Mandri.

La posició del taulell d’atenció és fonamental en la distribució final. Lluny de mostrar-se com un tap diferenciador de la part pública i la privada, s'obre oferint l'oficina. Per tant, els espais de servei al client estan tots bolcats al pati d'operacions, fent d'aquesta oficina un espai clar i obert a l'usuari.

La oficina principal al carrer Arcs té un tractament visual daurat: càlid, groc, amb aplicacions de pa d’or, fusta de cirerer i fusteries de coure. Es proposa per tant una imatge continuista amb la riquesa del metall però contraposant-se a l’or: l’argent: fred, blanc, amb aplicacions de pa de plata, fustes grises i fusteries d’acer inoxidable).
adequació d'un local per a una oficina bancària
equipaments
mmaa joanmileliremònicamartínezarquitectes
Back
Next
locals comercials