concurs - 2003 (finalistes)

Cal resoldre l’estat d’abandonament d’aquest racó públic que ha quedat com a residu urbà.

La gran mitgera ofega el petit espai, fent-lo claustrofòbic.
El carrer Comtal és un eix comercial molt dinàmic.
La intervenció pretén convertir el racó en un refugi del carrer i donar una escala humana a la mitgera.

Es projecta una peça que conforma una motllura d’entrega entre el paviment i la mitgera. Està conformada per dos graons amb diferents directrius configuren una grada dinàmica amb parts més i menys amples per seure-hi, estirar-se o estar-s’hi dempeus, potenciant el caràcter social de l’element.
Un capçal i un fanal al centre donarà escala al buit que conformen les façanes i il·luminarà l’espai alhora que visualment rebaixarà l’alçada perceptible del lloc.
actuació al carrer comtal - racons públics
espai públic i urbanisme
mmaa joanmileliremònicamartínezarquitectes
Back
Next