concurs - 2003 (finalistes)

Es convoca un concurs d’idees per a estudiants sol·licitant l’adequació de la Plaça del Poble Espanyol.
Dirigim l’actuació en favor de facilitar els usos actuals de la plaça: de dia esdevé un accés al recinte que cal travessar, i de nit és un espai obert per a espectacles. Alhora es convidarà al visitant a passejar per les porxades superiors abans d’entrar al recinte del poble,  utilitzant “la glorieta de la música” com a frontissa del canvi de circulació. S’amplia l’espai de la terrassa del bar i es crea un nou espai resguardat de les circulacions.

Una catifa de travertí es plega per tal de configurar les terrasses, la rampa i les bancades i es converteix en un pla horitzontal homogeni i neutre que permet que les façanes siguin les veritables protagonistes de la plaça, amb la excepció de la glorieta que té la presència característica de les places majors espanyoles.
remodelació de la plaça central del poble espanyol
mmaa joanmileliremònicamartínezarquitectes
Back
Next